Dispozitiv media player

Cod Z5L5R11J
€70.00
În stoc
1
Detalii produs

Acesta se conecteaza la televizor prin portul HDMI.Urmatorul pas este sa te conectezi la internet si sa te inregistrezi cu contul tau Amazon. In cateva minute te vei putea bucura de un continut diversificat. Fie ca este vorba despre filme, seriale, muzica sau jocuri, cu noul stick Fire Tv vei avea optiuni nelimitate de a te bucura de continutul preferat.

Continutul media se imparte in elemente disponibile gratis si elemente pe care le poti accesa contra cost. Cu mai multa putere, un procesor rapid, care suporta Wi-Fi 802.11 ac si un nou design de antena, Fire TV Stick va permite sa va bucurati de o experienta de streaming Ultra HD mai completa. Lansati si controlati toate filmele si emisiile TV preferate cu ajutorul telecomenzii Alexa Voice de ultima generatie.

Noile butoane de putere, volum si mutare va permit sa controlati televizorul, bara de sunet si receptorul. De asemenea, Alexa va raspunde la orice alta intrebare, iti va spune prognoza meteo si chiar si glume. Poti sa folosesti stick-ul Amazon cu orice HDTV care dispune de port HDMI, asadar il poti lua cu tine atunci cand pleci in vacanta. In asa fel nu mai pierdeti nici o emisiune sau un meci de fotbal preferat.


Salvează acest produs pentru mai târziu