Sistemul secolului XXI, adaptat cerintelor din prezent, cu planuri marete pentru viitor. Peste 250 de posturi romanesti, filme si seriale fara antena parabolica! Doar conexiune internet! Oferim acest serviciu pe TV, Pc si telefon!!! Punem la dispozitia clientilor nostri o grila de canale tv variată, atent selectionată, cu programe TV stabile si o calitate premium. Desigur, poate nu suntem cei mai ieftini de pe piata dar cu siguranta oferim cea mai buna calitate si servicii. Consideram ca preturile sunt corecte din punct de vedere pret/calitate.

Posturi romanesti de televiziune la cele mai bun pret calitate. Deasemenea detinem o gama larga de filme cu subtitrare in romana. Va oferim cu profesionalism programe tv romanesti , grupate in abonamente ce satisfac cerintele tuturor clientilor cu o calitate a imaginii in format SD,HD & FHD. Noi avem o grila de canale tv variata, atent selectionata, cu programe TV stabile si o calitate premium, ce functioneaza pe 1 sau 3 dispositive, simultan sau separat.

Pachetele noastre de canale tv , sunt atent concepute pentru necesitatile clientilor, sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor de pe piata precum si cu aplicatiile de pe televizoarele smart.  In abonamentele noastre sunt un numar mare de canale tv din Romania, din care HD ,in format SD, HD si FHD.Serviciile noastre pot fi folosite de oricine are un dispozitiv conectat la Internet (calculator, laptop, tabletă, telefon smartphone, media box, SMART TV). Abonamentele includ o singura conexiune, dar contra cost contul poate fi upgradat până la 3 conexiuni simultane.

  • disponibil Oriunde
  • nicio configurare necesară
  • disponibil pe orice echipament
  • Plata online
  • suport tehnic 24/7